Geroosterd buikspek met rode spitskool

Geroosterd buikspek met rode spitskool

Maak eens een perfect geroosterd buikspek met rode spitskool uit de oven. Lekker met het gedroogde fruit en appel erbij. Deze buikspek is een heerlijk gerecht om voor meerdere personen te bereiden. Elke keer als ik buikspek maak, is het een groot succes. Misschien denk je dat kan ik niet bereiden, maar het is echt […]

Venkel pastinaaksoep met sinaasappel

Venkel pastinaaksoep met sinaasappel

Ik heb toch een heerlijk en feestelijk soepje voor jullie. Maak deze Venkel pastinaaksoep met sinaasappel voor een speciaal dinertje thuis of met de feestdagen. Een soepje met bijzondere en verfijnde smaken. Serveer het met gerookte eendenborstfilet, wat groen van de venkel en sinaasappelrasp.   Venkel   De venkelknol wordt niet zoveel gegeten in ons […]

Romige venkelsoep

Romige venkelsoep

Ik ben gek op venkel en kwam tot de ontdekking dat ik niet eens een venkelsoepje op de site had staan. Wel een lekkere stevige Prei, aardappel, venkelsoep met kervel, maar niet eentje gemaakt van alleen maar venkel. Deze romige venkelsoep is heerlijk en heeft een lekkere anijssmaak die ik versterkt heb met venkelzaadjes en […]

Cherrytomaatjes met gemarineerde mozzarellabolletjes

Cherrytomaatjes met gemarineerde mozzarellabolletjes

De gemarineerde mozzarellabolletjes is een recept van 24Kitchen-chef Roberta Pagnier. Ik mocht samen met haar dit recept maken tijdens een press event van Miele Experience Center. Nadat we alle nieuwe trends op keukengebied mochten zien, hebben wij (bloggers en culijournalisten) samen met haar een lunch bereid voor ons allen. Dit gerecht – uiteraard gemaakt van […]

Shoarma kruidenmix zelf maken

Shoarma kruidenmix zelf maken

Je kunt shoarma kruidenmix zelf maken, het voordeel hiervan is dat je zelf bepaalt hoeveel zout er bijvoorbeeld in gaat. Of je laat het zout er helemaal uit. Nu heb ik deze kruiden allemaal in huis, daarom is het voor mij een makkie om het te maken. Mocht je de meeste kruiden in huis hebben, […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden