Romige venkelsoep

Romige venkelsoep

Ik ben gek op venkel en kwam tot de ontdekking dat ik niet eens een venkelsoepje op de site had staan. Wel een lekkere stevige Prei, aardappel, venkelsoep met kervel, maar niet eentje gemaakt van alleen maar venkel. Deze romige venkelsoep is heerlijk en heeft een lekkere anijssmaak die ik versterkt heb met venkelzaadjes en […]

Cherrytomaatjes met gemarineerde mozzarellabolletjes

Cherrytomaatjes met gemarineerde mozzarellabolletjes

De gemarineerde mozzarellabolletjes is een recept van 24Kitchen-chef Roberta Pagnier. Ik mocht samen met haar dit recept maken tijdens een press event van Miele Experience Center. Nadat we alle nieuwe trends op keukengebied mochten zien, hebben wij (bloggers en culijournalisten) samen met haar een lunch bereid voor ons allen. Dit gerecht – uiteraard gemaakt van […]

Shoarma kruidenmix zelf maken

Shoarma kruidenmix zelf maken

Je kunt shoarma kruidenmix zelf maken, het voordeel hiervan is dat je zelf bepaalt hoeveel zout er bijvoorbeeld in gaat. Of je laat het zout er helemaal uit. Nu heb ik deze kruiden allemaal in huis, daarom is het voor mij een makkie om het te maken. Mocht je de meeste kruiden in huis hebben, […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden