Deze Flapjacks (havermoutkoekjes) met pecannoten en cranberry’s zijn een zoete stevige knabbel, lekker ’s morgens bij de koffie of ’s middags bij de thee. Zin in nog meer “verantwoord” tussendoortje, probeer dan deze Chocolade tahin truffels met kokos eens
Een fish pie is een visschotel uit de oven. Het is een traditioneel gerecht wat oorspronkelijk uit Engeland komt. De fish pie kan bereid worden met diverse soorten vis, zoals kabeljauw of heilbot, maar ook met zalm, gerookte vissoorten en/of garnalen. Vaak wordt er ook nog gekookte eieren in verwerkt. Ik heb een fish pie […]
Deze marmelade is heerlijk op een geroosterde boterham of beschuit. Je kunt het ook serveren bij een kaasplankje of kip en/of varkensvlees.
Na een feestje hield ik nog een stokbrood over en heb dit verwerkt in deze Broodpudding met kersen en chocola. Je kunt natuurlijk ook ‘oude’ boterhammen hiervoor gebruiken. Ben je ook zo gek op kersen? Probeer dan ook deze Yoghurt kersencake eens.