Dessertwijn toetje met zomerfruit

Dessertwijn toetje met zomerfruit

Dit is een dessertwijn als nagerecht. Uiteraard kan je daar nog een glas dessertwijn bij serveren maar dat hoeft niet. Het ziet er spectaculair uit en is toch eenvoudig te bereiden. Dit Dessertwijn toetje met zomerfruit is een leuke afsluiter van een uitgebreid diner. Natuurlijk niet geschikt voor kinderen, het is dus een volwassen toetje. […]

Aardpeer gratin

Aardpeer gratin

Aardpeer is een knolgewas met een zachte, zoete smaak. Ze is familie van de zonnebloem. In Frankrijk noemt men de knollen ‘topinambour’, in Engeland ‘Jerusalem artichoc’. Het aroma doet een beetje aan artisjok denken.De smaak van aardpeer is tamelijk bijzonder en kan een etentje aardig opfleuren. Probeer ze eens in deze Aardpeer gratin. Let er bij […]

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon is een Frans gerecht van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne wijn, paddenstoelen, uitjes, en spek. Maak een grote pan van dit lekkere gerecht klaar. Mocht je overhebben, dan gebruik je dit een volgende dag als ragout voor over de pasta: je brengt alles weer aan de kook en laat het zodanig lang sudderen tot […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden