Deze Dille citroenboter is heerlijk bij vis. Kruidenboter zelf maken is helemaal niet moeilijk, probeer het eens. Heb je liever een pittiger kruidenboter voor bij het vlees: maak dan deze Koriander chipotleboter.
Deze Warme salade van pastinaak, linzen, bimi, appel en blauwe kaas is lekker als lunch of als maaltijdsalade. Geschikt voor vegetariërs. Linzen zijn gezond, probeer ze daarom vaker te eten. Bijvoorbeeld in deze Linzensalade met verse vijg.
Als je het jezelf makkelijker wilt maken dan neem je een blikje linzen voor de gerecht Salade met Dupuis linzen en geroosterde groenten. Probeer ook eens deze vegetarische Wraps met linzen en paddenstoelen
Met warm weer geen zin om te koken. Maak dan dit ‘belegd broodje’ met de ingrediënten van een salade Niçoise. Je kunt de boontjes en eieren van te voren koken en de pesto ook vooraf bereiden. Dan hoef je ’s avonds het brood alleen nog maar te beleggen.
Voor deze Niçoise salade met gekonfijte zalm en truffelaardappelen heb ik de zalm gekonfijt. Als je dit te spannend vind om te doen, pocheer of bak de zalm dan. Liever een iets simpeler salade met zalm maken, probeer dan deze Salade met groene asperges en zalm.
Voor deze Rabarber tarte tatin rooster je eerst de rabarber in de oven en maak je er dan een tarte tatin van met bladerdeeg en honing. Nog een recept met rabarber proberen, dan is deze rabarber smoothie vast iets voor jou.
Lekkere pittige salade van ‘vergeten’ groenten.
Als de pruimentijd weer is aangebroken, maak dan dit taartje.