Kipfilet in Parmezaanse kaassaus

Kipfilet in Parmezaanse kaassaus

Ik heb een heerlijk en snel te maken gerecht voor jullie. Deze zalige kipfilet in Parmezaanse kaassaus heb je met 20 minuten op tafel staan. Deze kipfilets in een romige saus gemaakt van Parmezaanse kaas, mosterd en knoflook is comfortfood ten top. De kip met saus wordt in een pan bereid met ingrediënten die jij […]

Ricotta gnocchi met salie

Ricotta gnocchi met salie

Ricotta gnocchi heten ook wel gnudi. Het zijn luchtige gnocchi gemaakt van ricotta kaas, dus zonder bloem of aardappel. Deze ricotta gnocchi met salie zijn simpele maar o zo lekkere luchtige kussentjes. Ze lijken op de klassieke gnocchi, maar zijn dus totaal anders. Deze vederlichte wolkjes worden dus gemaakt van ricotta en Parmezaanse kaas en […]

Arrabbiata runderstoof met dumplings

Arrabbiata runderstoof met dumplings

Het is winter, echt tijd om lekkere stoofgerechten te maken. Of het nu van rund-, varkens-, kippenvlees of groente gemaakt is, wij zijn er gek op. En het gaat dan ook zo lekker ruiken in de keuken, als er zo’n grote pan staat te pruttelen op het fornuis. Ik heb voor jullie een heel bijzondere […]

Ravioli tomatensoep met balletjes

Ravioli tomatensoep met balletjes

Ik heb toch een bizar lekkere en supermakkelijk te maken soep voor jullie. Deze ravioli tomatensoep met balletjes maak je echt in no-time en is ook nog eens overheerlijk en lekker vullend. Dit wil je eten op een koude dag. Ben jij gek op pasta en op soep, dan is dit echt iets voor jou. […]

Orzotto alla Vodka met burrata

Orzotto alla Vodka met burrata

Ik mocht een heerlijke doos met diverse pastasoorten en tomatensauzen van de firma La Molisana ontvangen. Nou dan gaan bij mij de hersenen op volle toeren wat ik allemaal daarmee zal maken. Van de orzo had ik al een heerlijke rode bieten orzotto met balsamico gemaakt en nu van de rest deze zalige orzotto alla […]

Fusilli met aubergine, tomaten en rozijnen

Fusilli met aubergine, tomaten en rozijnen

Ik mocht heel veel soorten pasta en daarbij ook nog een paar tomaatproducten ontvangen van de firma La Molisana. Nou als ik zo’n mooi pakket krijg, beginnen ’s nachts mijn receptendromen te komen. Jaja, de meeste recepten ontstaan ’s nachts in mijn dromen. Zo ook deze fusilli met aubergine, tomaten en rozijnen. Een heerlijke vegetarische […]

Knoflook roombroodjes

Knoflook roombroodjes

Ben je gek op knoflook? Dan heb ik een heerlijk broodje voor je. Deze knoflook roombroodjes met kaas zijn heerlijk om zo te eten, maar ook lekker om bij een soep te serveren. Broodjes gevuld met roomkaas met verse kruiden en knoflook erin en daarna gedoopt in zelfgemaakte knoflookboter, dit wil je proeven!   Knoflook […]

Stokbroodje met gehaktballetjes in tomatensaus

Ik heb voor jullie een lekkere en makkelijk te maken maaltijd. Dit heerlijke stokbroodje met gehaktballetjes in tomatensaus maak je in een mum van tijd en daarna is het smullen geblazen. De gehaktballetjes worden gemaakt van verse braadworst, je bakt ze eerst bruin en laat ze daarna garen in een tomatensaus. Je kunt het voor […]

Knäckebröd met carpaccio en truffelmayonaise

Knäckebröd met carpaccio en truffelmayonaise

In de herfst Foodybox zat o.a. Leksands Knäckebröd. Nu ben ik gek op knäckebröd, dus dat kwam goed uit. Ik heb voor de lunch een heerlijk knäckebröd met carpaccio en truffelmayonaise gemaakt en dat was smullen. Lekker veel carpaccio op het knäckebröd en op smaak gebracht met truffelmayonaise, kappertjes, zongedroogde tomaatjes, bieslook en Parmezaanse kaas. […]

Pasta Alfredo met kip

Pasta Alfredo met kip

Deze pasta Alfredo met kip is een heel simpel en snel te maken gerecht, ideaal dus voor een doordeweekse dag. Dat wil zeggen als je al pulled kip in huis hebt. Dan maak je deze heerlijke en romige pasta in een mum van tijd. Lekkere pittige kip gemengd door de romige kaassaus.   Alfredo saus […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden