Yoghurt after eight ijsjes

Yoghurt after eight ijsjes

Een heerlijk ijsje voor een zomerse dag, met frisse muntsmaak door de after eight en de muntsiroop. After eight combineert de smaak van fijne pepermunt met de heerlijkste, pure chocolade. Een felbegeerde smaakbeleving. Dit recept voor yoghurt after eight ijsjes is een heerlijke afsluiter van een etentje of om zo van te genieten op een […]

Wrap met köfta en bietentzaziki

Wrap met köfta en bietentzaziki

Deze snelle en gemakkelijke wrap met köfta en bietentzaziki wordt gevuld met heerlijke gekruide en gegrilde vleesköfta’s. Daarbij een zalige tzaziki gemaakt van rode biet en geserveerd met frisse salade op een wrap. Snel en gemakkelijk, ideaal voor doordeweekse avonden.   Lamsköfta’s   De lamsköfta wraps zitten boordevol smaakvolle kruiden, maar zijn heel snel en […]

Wortel en courgetteburger met tahinsaus

Wortel en courgetteburger met tahinsaus

Lekkere burgers gemaakt van groenten

Vis shoarma

Vis shoarma

Shoarma gemaakt van vis.

Tzaziki

Tzaziki

Een lekkere frisse dip uit Griekenland gemaakt van komkommer en yoghurt. De Griekse tzaziki maak je heel makkelijk en snel zelf. Ik vind het zoveel lekkerder dan de kant-en-klare van de supermarkten. Er bestaan heel veel recepten voor de Griekse tzaziki en dit is de mijne. Zal wel niet helemaal authentiek zijn, maar het is […]

Tahin halvaparfait met kersen

Tahin halvaparfait met kersen

Bijzondere smaken in dit ijs.

Salade met groene asperges en zalm

Salade met groene asperges en zalm

Mmmm aspergetijd is aangebroken.

Libanese auberginesalade

Libanese auberginesalade

Je kunt deze Libanese auberginesalade als maaltijdsalade eten, maar het is ook lekker met een gegrild kippendijtje bestrooid ras-el-hanout kruiden. Dit is een geweldig auberginerecept uit het Midden-Oosten om altijd bij de hand te hebben. Perfect geroosterde aubergine wordt geserveerd met een prachtige saffraan-yoghurtsaus en granaatappelpitjes. Het is heerlijk als bijgerecht of als indrukwekkend voorgerecht! […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden