Zomers voorgerecht voor 4 personen of hoofdgerecht voor 2 personen.
Dit recept voor Niçoise salade met gekonfijte zalm en truffelaardappelen is een variant op de klassieke Niçoise salade. Het bestaat uit malse zalm, truffelaardappelen, eieren, peultjes, olijven, tomaten en een heerlijke dressing. Een luxe variant op de klassieke salade. Voor deze salade heb ik de zalm gekonfijt. Als je dit te spannend vindt om te […]
Geniet van deze vegetarische Ramen noedelsoep voor een smakelijke midweekmaaltijd in slechts 30 minuten. Miso en shiitake paddenstoelengeven de bouillon veel umami-smaak. Ramen is oorspronkelijk een Japanse maaltijdsoep die heel veel variaties kent. Er kan vlees in zitten, vis, zeevruchten en vaak veel groenten. Ramen bestaat uit drie delen: de basis (bouillon en noedels), smaakmakers […]
Maak eens een rösti met aardappel, pompoen en pastinaak.
Ik eet graag seizoens-producten, dus toen ik romanesco bij de groenteboer zag liggen, wist ik dat ik een recept wilde bouwen rond deze prachtige groente. Zo is romanesco salade met parelgort ontstaan. Romanesco Romanesco behoort tot de brassica-familie, samen met andere kruisbloemige groenten zoals kool, bloemkool en spruitjes. Romanesco is qua smaak en […]
Deze rode salade met peultjes en erwtjes is knapperig, licht en verfrissend. Dit snelle bijgerecht, gemengd met een lekkere dressing, is in minder dan 20 minuten klaar. De geblancheerde peultjes geven deze lichte zomersalade een bevredigende crunch. De salade is een explosie van kleuren, smaken en texturen en door de ingrediënten is het perfect om […]