Escabeche van witvis

Escabeche van witvis

Escabeche van witvis is een gerecht dat doorgaans bestaat uit een schotel van gepocheerde of gebakken vis, dat voor het opdienen wordt gemarineerd in een zuur mengsel. Deze zure marinade is meestal azijn, maar kan ook bestaan uit het sap van citrusvruchten. Het marineren gebeurt (gedurende een of meer nachten) in de koelkast. Het gerecht […]

Bastilla met pompoen en feta

Bastilla met pompoen en feta

Een hartige taart met een Marokkaanse twist.

De lekkerste gehaktballen

De lekkerste gehaktballen

Dit zijn echt de lekkerste gehaktballen.

Hartige snijbiettaart

Hartige snijbiettaart

Prachtige regenboog snijbiet, waarvan de stengels mooi roze, rode, oranje of gele kleuren hebben. Ze zijn nu in het seizoen, mocht je deze ‘vergeten’ groente tegenkomen, koop het dan en maak deze lekkere hartige snijbiettaart. Deze hartige taart oftewel quiche met snijbiet heeft een decadente romige textuur. Het is het perfecte als brunch, lunch of […]

Caesar salad soep

Caesar salad soep

Als je van Caesar salade houdt, is deze combinatie van groenten, zachtjes gestoofd in bouillon en geserveerd met geroosterde croutons, je oude favoriet op een nieuwe manier geserveerd. Je neemt dus in principe alle ingrediĆ«nten die je ook in een klassieke Caesar salade gebruikt. Ik ben dol op Caesarsalade. Fris en groen en fris van […]

Kip Cobbler

Kip Cobbler

Cobbler wordt veel in Amerika gegeten en is meestal een nagerecht gemaakt van fruit met een op brood lijkend krokante korst. Je kunt er ook een hartige variatie van maken zoals deze kipschotel. Het is een bewerkelijk recept, dus ik zou het aanraden om deze kip cobbler voor een groot gezelschap te maken. Het is […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden