Als de Spanjaarden zien dat deze Paella met groene asperges, bonen en doperwten met chorizo gemaakt is, dan zeggen ze dat het geen echte Paella is. Maar ik blijf het lekkere Paella noemen.
Of probeer eens deze Pasta met bonen, die is ook erg lekker.
Als de Spanjaarden zien dat deze Paella met groene asperges, bonen en doperwten met chorizo gemaakt is, dan zeggen ze dat het geen echte Paella is. Maar ik blijf het lekkere Paella noemen.
Of probeer eens deze Pasta met bonen, die is ook erg lekker.
Doe de saffraandraadjes in een klein beetje warm water.
Ze een grote bakpan met de olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin de ui met de chorizo in ongeveer 3 minuten, voeg dan de groene peper en knoflook toe en bak al roerend even mee.
Voeg de komijn en de rijst toe en bak ongeveer 2 minuten. Giet het saffraanwater en de bouillon erbij en breng aan de kook.
Voeg de boontjes toe en laat dit op zacht vuur koken (af en toe roeren) tot de rijst het vocht bijna geabsorbeerd heeft. Voeg tussendoor eventueel water toe als het te droog dreigt te worden.
Voeg dan de asperges toe, leg een deksel op de pan en laat ongeveer 15 minuten op heel zacht vuur staan. Voeg als laatste de bevroren erwtjes toe en meng deze er voorzichtig door.