Ramen is oorspronkelijk een Japanse maaltijdsoep die heel veel variaties kent. Er kan vlees in zitten, vis, zeevruchten en vaak veel groenten. Ramen bestaat uit drie delen: de basis (bouillon en noedels), smaakmakers en de toppings. Ramensoep is licht verteerbaar, voedzaam en gezond. Ik heb er deze Vegetarische Ramen noedelsoep van gemaakt. En nog een […]
In het originele recept van Yotam Ottolenghi zit er geen spinazie in de vulling, maar ik heb deze er wel ingedaan omdat ik er een complete maaltijd van wilde maken. Zo is deze Gekaramelliseerde knoflooktaart met spinazie ontstaan. En nog zo’n lekker recept van Yotam is deze Groenten met labneh en groene chili olie
Deze Citroenkip met gegrilde kikkererwten, sinaasappel en avocado is een lekkere maaltijdsalade kan je zowel warm als koud eten. Probeer ook eens de Oosterse kipsalade.
In plaats van cannelloni te gebruiken voor deze Cannelloni met spinazie en pompoen, heb ik lasagnevellen gebruikt. Hierna nog zin in een dessert? Wat dacht je van dit Pisa toetje
Gnocchi is een Italaanse pastasoort gemaakt van aardappelen en bloem. Je spreekt het uit als: njokkie. Deze Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola is een vegetarische gnocchi. Hou je voor dit gerecht wat pecannoten over? Maak dan meteen dit overheerlijke Pecannoten taartje als toetje!