Wentelteefje wrap met fruit

Wentelteefje wrap met fruit

Ik had nog twee wraps over en wilde iets bijzonders voor zondagmorgen brunch maken. Zo kwam ik op het idee om een wentelteefje te maken van de wraps en vullen met zomerfruit, waarvan ik nog een doosje in de vriezer had liggen. Deze wentelteefje wrap met fruit is heerlijk als verwenontbijt, brunch of zelfs als […]

Sticky toffee cupcakes met karamel topping

Sticky toffee cupcakes met karamel topping

Deze sticky toffee cupcakes met karamel topping zijn de perfecte combinatie van een dessert en een middagtraktatie. Dit cupcake recept is geïnspireerd op de klassieke Britse sticky toffee pudding. Elke cupcake is bedekt met een rijke karamel crème en kan nog worden bestrooid met stukjes chocolade. Ieders favoriete pudding is helemaal up-to-date gebracht als cupcake […]

Sticky Buns gemaakt van croissantdeeg

Sticky Buns gemaakt van croissantdeeg

Verwennerij voor een zondagmorgen.

Spinazie witte bonensoep met kip en maïs

Spinazie witte bonensoep met kip en maïs

Ik had nog wat spinazie over, een paar kipfilets in de vriezer en nog een blikje witte bonen en maïs staan. Ja wat ga je dan maken, een lekker soepje dus. Deze geruststellende, eenvoudige spinazie witte bonensoep met kip en maïs is in slechts 30 minuten klaar! Het is heel gemakkelijk te maken, zit boordevol […]

Spaghetti met paddenstoelen

Spaghetti met paddenstoelen

Heerlijke herfstige spaghetti.

Spätzle met boerenkool en Roquefortsaus

Spätzle met boerenkool en Roquefortsaus

Boerenkool op een hele andere manier bereid.

Omelet met koolraap en chorizo

Omelet met koolraap en chorizo

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van de klassieke Spaanse aardappel omelet, tortilla de patatas, oftewel Tortilla Española. Dit heerlijke, maar toch supereenvoudige gerecht serveren ze in elke tapasbar in Spanje en ze eten het vaak thuis als lichte lunch. Ik heb een variatie op dit gerecht gemaakt, namelijk deze overheerlijke omelet met koolraap en […]

Red Velvet rode bieten cupcakes

Red Velvet rode bieten cupcakes

Red Velvet zonder de kleurstof? Zeker weten! Rode bieten fungeren als natuurlijke kleurstof in deze super smeuïge cupcakes met een rijke roomkaastopping. Door de bieten en citroensap toe te voegen voor de zuurgraad, blijven de kleuren behouden, waardoor de cupcakes nog roder worden. Niemand zal weten dat er groenten in zitten, dus wij vertellen het […]

Knolselderij en koolraap currysoep

Knolselderij en koolraap currysoep

Deze knolselderij en koolraap currysoep is een heerlijke soep, niet te pittig en je proeft de smaken van de knolselderij en koolraap nog goed. Dit is gewoon een geweldig basisrecept voor het maken van een smakelijke, bevredigende soep en ik hoop dat je er je eigen soep van gaat maken. In deze meest vreugdeloze maanden […]

Spinazie preisoep met ei

Spinazie preisoep met ei

Een soepje waar je heeel sterk van wordt.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden