Via social media ben ik in contact gekomen met Boor. Boor is samen met haar man Bart eigenaar van een ontzettend leuk vakantieverblijf Domaine Malpas in de Aveyron in het zuiden van Frankrijk. In het hoogseizoen kunnen de gasten twee keer per week aanschuiven aan hun eettafel. Boor kookt dan een 4-gangen menu. Omdat ze zo vaak de vraag kreeg naar haar recepten, plaatst ze die nu op haar site. Middels een food swap georganiseerd door Mandyandmore mocht ik een recept van Boor maken. Het is deze geitenbrie uit de oven geworden.

 

Nu heeft Boor dit recept ook weer via via gemaakt, daarom ga ik nog een heerlijk recept van haar maken. Wordt vervolgd dus.
Het recept van Boor heet Geitencamembert uit de oven. Alleen kon ik geen geitencamembert vinden in ons dorp. Maar zag ik wel deze schattige kleine geitenbrie liggen en heb die toen maar gekocht voor dit recept. Natuurlijk kan je ook een ‘gewone’ camembert of ronde brie kopen. Alleen hoe groter de kaas, hoe langer dat het in de oven moet.
Wij hebben elk een kaasje gegeten met brood en sla erbij, een compleet vegetarisch menu dus. Maar het is natuurlijk ook leuk als voorgerecht of borrelhap.

 

Bezoek de site van Boor, laat je verrassen door haar gerechten en door hun prachtige vakantielocatie.

Hier vind je het recept en de site van Boor.