Schrik niet van de lange ingrediëntenlijst, maar deze lamsreepjes met zelfgemaakt platbrood
is de moeite waard om te maken. Het lamsvlees en de tzaziki kost bijna geen moeite en hoe leuk is het om zelf het brood te maken. Niet alleen heel erg leuk om te doen, maar ook nog eens super lekker. Als je daar geen zin in hebt dan koop je platbrood, naanbrood of wraps en serveer je die erbij. Dan heb je een makkelijke en snelle maaltijd.

 

Deze lamsreepjes zijn super mals en hebben lekker veel smaak. Door ze zelf te marineren bepaald jij de smaak. Iets meer of minder specerijen erbij, wat jij maar wilt en/of lekker vindt. De lamsreepjes zal je niet bij de supermarkt of gewone slager vinden. Bestel ze heel makkelijk online bij Beef&Steak. Deze lamsreepjes komen van het Texelaar lam en zijn gesneden uit de lamsschouder. Het heeft een mooie structuur en een heerlijke smaak. Op deze site vind je trouwens nog veel meer heerlijk (lams)vlees.

 

Lamsvlees

 

In deze blog kan je van alles lezen over de soorten lamsvlees en de lekkere recepten hiervoor.

 

 

Recept Lamsreepjes met zelfgemaakt platbrood: