Salade met groene asperges en zalm

Salade met groene asperges en zalm

Mmmm aspergetijd is aangebroken.

Raapstelen en knolselderij remoulade salade

Raapstelen en knolselderij remoulade salade

Lekkere pittige salade van ‘vergeten’ groenten.

Pruimentaartje van amandelmeel

Pruimentaartje van amandelmeel

Als de pruimentijd weer is aangebroken, maak dan dit taartje.

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.

Lasagne met groene asperges en erwten

Lasagne met groene asperges en erwten

Een lekkere vegetarische lasagne.

Komkommersalade met basilicum

Komkommersalade met basilicum

Het is vandaag de dag van de komkommer en ik heb een simpele maar oh zo heerlijke komkommersalade met basilicum voor jullie. Komkommerlinten op een yoghurtsaus met fijngehakte basilicum. Net even weer iets anders dan een tzaziki. Probeer het eens!   Deze romige, knapperige komkommer met een basilicum-yoghurt op smaak gebracht met citroenrasp en extra […]

Kip met citroenrijst en asperges

Kip met citroenrijst en asperges

Een makkelijk eenpansgerecht.

Groene voorjaarssalade met asperges

Groene voorjaarssalade met asperges

Dit recept voor een groene voorjaarssalade met asperges is een ode aan de beste verse producten van het seizoen, zoals groene asperges, doperwten, raapstelen, sugar snaps, zeekraal, veldsla en meer! Meng het met de kruidige groene dressing en werk af met lente-uien en mozzarella. Waardoor een eenvoudige maar verbluffende salade ontstaat, boordevol bevredigende textuur en […]

Griekse salade met gebakken feta

Griekse salade met gebakken feta

De bekende eenvoudige Griekse salade bestaat uit principe uit feta, tomaten, komkommer en (Kalamata) olijven en serveer je zonder sla. Lekker als voorgerecht, bij een zomerse BBQ of als hoofdgerecht geserveerd met knoflookbrood. Deze Griekse salade met gebakken feta maakt het zacht, romig en smaakvol. Het vormt een mooi contrast met de sappige tomaten en […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden