Spaghetti met rode biet, balsamico en feta

Spaghetti met rode biet, balsamico en feta

Dit is een heel makkelijk te maken gerecht, ideaal voor een doordeweekse dag. Dus sla dit recept voor deze spaghetti met rode biet, balsamico en feta snel op en ga het eens maken. De saus wordt o.a. gemaakt van gepureerde rode biet, dit geeft die prachtige mooie rode kleur aan de pasta. Niet alleen mooi […]

Pappardelle met pulled confit de canard

Pappardelle met pulled confit de canard

Pulled gerechten zijn helemaal hot! Of het nu pulled pork, kip, paddenstoelen, oats of jackfruit is, deze recepten vliegen je om de oren. Dus gooi ik er ook maar een pulled recept tegenaan en wel een heel bijzonder recept, namelijk Pappardelle met pulled confit de canard. Zo hé hoe vind je die, klinkt goed hè? […]

Noedels met garnalen en ananas

Noedels met garnalen en ananas

Een snel en heerlijk roerbakgerecht. Wie wil dat nou niet? Ideaal voor een doordeweekse dag als je haast hebt maar toch iets lekkers wilt eten. Deze noedels met garnalen en ananas zijn lekker pittig, zoet en zuur en super makkelijk en snel te maken.   Garnalen   Gebruik voor dit gerecht grote rauwe garnalen. Je […]

Philly Cheese Steak Sandwich

Philly Cheese Steak Sandwich

Ik heb ooit in Amerika een Philly Cheese Steak Sandwich gegeten en vond dit super lekker. Hierbij mijn versie op dit broodje met biefstuk en gesmolten kaas, want dat is het eigenlijk. Steak and cheese sandwich was de favoriet van hubby toen hij in Amerika woonde. En elke keer als hij heimwee heeft, maak ik […]

Groene curry met skrei en courgetti

Groene curry met skrei en courgetti

Wij zijn van plan om wat meer groenten te eten en wat lichter te eten. Deze groene curry met skrei en courgetti is hiervoor een heel geschikt maaltje. Er zit heel veel groene groenten en de vis maakt het een lichte maaltijd.   Curry in a hurry   Meestal ben ik niet zo van de […]

Taco’s met pulled zalm en bbq saus

Taco’s met pulled zalm en bbq saus

Ik mocht een heerlijke fles Smoky BBQ saus van Your Organic Nature ontvangen. Lekker bij de barbecue, maar ik ga daar natuurlijk weer een gerechtje mee verzinnen. Het zijn deze heerlijke Taco’s met pulled zalm en bbq saus geworden.   BBQ saus   Deze Your Organic Nature Smoky BBQ saus is een lekkere pittige en […]

Rosbief sandwich met walnotenpesto

Rosbief sandwich met walnotenpesto

Ik had van een etentje nog een stuk rosbief over. Tja natuurlijk weer een veel te groot stuk vlees gekocht. Vergeet af en toe nog wel eens dat ik een klein maagje heb (haha). Maar van het overgebleven vlees kan je dan weer iets anders lekkers maken, zoals deze heerlijke rosbief sandwich met walnotenpesto.   […]

Raclette met aardappelen en rauwkost

Raclette met aardappelen en rauwkost

Raclette is een typisch Zwitsers gerecht. Het is eigenlijk niets meer dan gesmolten kaas en gekookte aardappelen. Daarbij wordt nog wat vleeswaren in de vorm van rauwe ham of plakjes worst zoals salami en zure augurkjes en/of uitjes bij geserveerd. Het is een stevige kost, meer geschikt voor een winterse avond. Je hebt het misschien […]

Quesadilla met zwarte bonen en zwarte kaas

Quesadilla met zwarte bonen en zwarte kaas

In de Foodybox van december welke ik van Kroon op het Werk mocht ontvangen zat wel een heel bijzonder product. Het is de Ruscello Black Lemon kaas*. Een uniek zuivelproduct met een enorme smaakexplosie. Heerlijk fris met een vleugje citroen erin. Natuurlijk lekker om zo te eten bij de borrel (wat we ook gedaan hebben), […]

Romige soep met kalkoen en rijst

Romige soep met kalkoen en rijst

De traditie in onze familie is dat we kalkoen eten met de Kerstdagen. Mijn moeder bereid altijd een hele grote kalkoen voor ons allemaal. En wij verzorgen alle andere gangen van het diner. Maar wat doe je met de restjes van de Kerst? Nou bijvoorbeeld deze heerlijke romige soep met kalkoen en rijst van maken. […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden