Spaghetti Carbonara met gerookte forel

Spaghetti carbonara met gerookte forel

Wie houdt er niet van een goede Carbonara? Dit snelle en gemakkelijke recept brengt twee klassieke favorieten samen, namelijk pasta en forel! Van dit gerecht wordt gegarandeerd genoten wanneer het wordt geserveerd. Dit recept moet je gewoon proberen! Deze goddelijk lekkere spaghetti met Carbonara met gerookte forel is gebaseerd op een pastagerecht wat ik eens […]

Orzotto met balsamico schorseneren

Orzotto met balsamico schorseneren

Een soort risotto gemaakt van orzo pasta. Ik ben er gek op! En ben je uitgekeken op dezelfde oude wintergroenten? Nou, laat me je voorstellen aan een zeer bijzondere gerecht, wat is gemaakt met een hele speciale groente. Een orzotto met balsamico schorseneren. Schorseneren? In deze orzotto is schorseneer de ster, om nog maar te […]

Sgroppino

Sgroppino

Sgroppino is een heerlijk Italiaans drankje gemaakt van citroensorbetijs en Prosecco. Het bestaat al eeuwen en werd vroeger bij copieuze maaltijden vooral als tussengerecht geserveerd. Tegenwoordig wordt Sgroppino meestal als verfrissend drankje na de maaltijd gedronken. IJzige drankjes lijken misschien een moderne uitvinding, maar het koude brouwsel van vandaag gaat honderden jaren terug naar Venetië! […]

Gegrilde radicchiosalade met spek en blauwe kaas

Gegrilde radicchiosalade met spek en blauwe kaas

Deze salade van radicchio, spek en blauwe kaas met balsamico-dressing zit boordevol smaak. Gemaakt van eenvoudige ingrediënten, je zult verliefd worden op deze combo. Weet dat radicchio van nature bitter is, dus dit recept is voor mensen die daar wel van houden. De gegrilde radicchiosalade met spek en blauwe kaas is lekker als lunch, voorgerecht […]

Romanesco salade met parelgort

Romanesco salade met parelgort

Ik eet graag seizoens-producten, dus toen ik romanesco bij de groenteboer zag liggen, wist ik dat ik een recept wilde bouwen rond deze prachtige groente. Zo is romanesco salade met parelgort ontstaan.   Romanesco   Romanesco behoort tot de brassica-familie, samen met andere kruisbloemige groenten zoals kool, bloemkool en spruitjes. Romanesco is qua smaak en […]

Rode salade met peultjes en erwtjes

Rode salade met peultjes en erwtjes

Deze rode salade met peultjes en erwtjes is knapperig, licht en verfrissend. Dit snelle bijgerecht, gemengd met een lekkere dressing, is in minder dan 20 minuten klaar. De geblancheerde peultjes geven deze lichte zomersalade een bevredigende crunch. De salade is een explosie van kleuren, smaken en texturen en door de ingrediënten is het perfect om […]

Risotto met garnalen en tuinboontjes

Risotto met garnalen en tuinboontjes

Lekkere combi garnalen met tuinbonen.

Winterminestrone met pesto

Winterminestrone met pesto

Lekkere stevige winterkost.

Chioggia biet salade met raapstelen

Chioggia biet salade met raapstelen

In deze chioggia biet salade met raapstelen komen de prachtige kleuren van de chioggia biet en de andere gekleurde bietjes goed tot zijn recht. Deze bietensalade is supereenvoudig en laat de prachtige heldere kleuren en de knapperigheid van de bieten stralen. Het duurt ook maar een paar minuten om je voor te bereiden. Deze salade […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden