Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.

Mokka-ijs

Mokka-ijs

IJs zelf maken is nog nooit zo simpel geweest. Je hebt er wel wat geduld voor nodig, maar dan kan je genieten van het lekkerste mokka-ijs oftewel koffie-ijs dat je ooit gegeten hebt. Ik heb dit recept ooit eens op TV gezien toen Nigella Lawson het maakte. En sindsdien maak ik heel veel op deze […]

Mini frittata met asperges en zalm

Mini frittata met asperges en zalm

Lekker als lunch of voorgerecht.

Lasagne met groene asperges en erwten

Lasagne met groene asperges en erwten

Een lekkere vegetarische lasagne.

Kiwigranita met munt

Kiwigranita met munt

Granita’s zijn gemakkelijk te maken en je hebt er geen speciale apparaten zoals een ijsmachine voor nodig. Deze kiwigranita met munt is verfrissend en boordevol kiwismaak. Dit eenvoudige recept heeft slechts een paar ingrediënten nodig: verse kiwi’s, suiker, limoen en verse munt.   Is er iets verfrissender op een warme dag dan een ijskoud, bevroren […]

Kip met citroenrijst en asperges

Kip met citroenrijst en asperges

Een makkelijk eenpansgerecht.

Kersen semifreddo

Kersen semifreddo

Niet moeilijk te maken, maar wel een spectaculair dessert is deze zalige kersen semifreddo met witte chocolade. Het is volop zomer hier, waar we momenteel genieten van barbecues, strandwandelingen en natuurlijk ijs. Ik ben nogal een liefhebber van semifreddo’s, het halfbevroren Italiaans dessert dat naar ijs smaakt, hoewel de textuur niet zo compact is. En […]

Gevulde geroosterde paprika's

Gevulde geroosterde paprika’s

Lekker als tapas of bij de borrel.

Cannelloni met spinazie en pompoen

Cannelloni met spinazie en pompoen

De klassieke smaken van pompoen, salie en ricotta worden gecombineerd in deze indrukwekkende cannelloni met spinazie en pompoen. Serveer het met een eenvoudige groene salade voor een vullende avondmaaltijd. Een heerlijk vegetarisch recept voor cannelloni met pompoen, spinazie en ricotta, rijk aan vezels, calcium en boordevol groenten. Deze vrij eenvoudig te maken vegetarische cannelloni is […]

Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola

Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola

Gnocchi met romige blauwe kaassaus is een eenvoudig en heerlijk diner voor degenen onder ons die weinig tijd hebben. Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola is zo heerlijk en kookt in één pan! Er is niets beter dan het gemak van bereide gnocchi om de honger te stillen. In dit eenpansgerecht zijn zachte gnocchi de […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden