Kersen semifreddo

Kersen semifreddo

Niet moeilijk te maken, maar wel een spectaculair dessert is deze zalige kersen semifreddo met witte chocolade. Het is volop zomer hier, waar we momenteel genieten van barbecues, strandwandelingen en natuurlijk ijs. Ik ben nogal een liefhebber van semifreddo’s, het halfbevroren Italiaans dessert dat naar ijs smaakt, hoewel de textuur niet zo compact is. En […]

Gevulde geroosterde paprika's

Gevulde geroosterde paprika’s

Lekker als tapas of bij de borrel.

Cannelloni met spinazie en pompoen

Cannelloni met spinazie en pompoen

De klassieke smaken van pompoen, salie en ricotta worden gecombineerd in deze indrukwekkende cannelloni met spinazie en pompoen. Serveer het met een eenvoudige groene salade voor een vullende avondmaaltijd. Een heerlijk vegetarisch recept voor cannelloni met pompoen, spinazie en ricotta, rijk aan vezels, calcium en boordevol groenten. Deze vrij eenvoudig te maken vegetarische cannelloni is […]

Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola

Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola

Gnocchi met romige blauwe kaassaus is een eenvoudig en heerlijk diner voor degenen onder ons die weinig tijd hebben. Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola is zo heerlijk en kookt in één pan! Er is niets beter dan het gemak van bereide gnocchi om de honger te stillen. In dit eenpansgerecht zijn zachte gnocchi de […]

Bloedsinaasappel granita

Bloedsinaasappel granita

Gemakkelijk te maken en je hebt er geen speciale apparaten zoals een ijsmachine voor nodig. Lekker verfrissend na een zware maaltijd of gewoon als tussendoortje.

Amaretto cheesecake in een glaasje

Amaretto cheesecake in een glaasje

Wil je een snel toetje bereiden, dan is dit het wel.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden