Deze bosvruchten sorbet in rosé bubbels kan je als cocktail, tussengerecht of als nagerecht serveren tijdens een speciale avond. Maak het voor je lief en je hebt een leuke avond samen.
Hoe leuk is het om dit bijvoorbeeld op Valentijnsdag te maken. Ja ik weet het, ik ben hopeloos romantisch, maar ja wat wil je als je op Valentijnsdag jarig bent.

 

Champagne

 

Roze Champagne, Cava, Prosecco of andere bubbels is toch iets speciaals. Waarschijnlijk komt het door de kleur. Koop roze bubbels die jou lekker lijken hiervoor, maakt niet uit of het echte Champagne is of een andere lekkere mousserende wijn.
En voor een super roze en romantische cocktail, koop of maak je natuurlijk roze sorbetijs. Dit kan bosvruchten, aardbeien of frambozen zijn. Kijk maar wat jouw supermarkt te koop heeft.

 

Cocktails

 

Cocktails zijn drankjes gemaakt van een combinatie van sterke drank met limonade of vruchtensap. Eigenlijk moeten cocktails uit drie ingrediënten bestaan. Ja ijs, mousserende wijn en fruit reken ik voor drie, toch?
En als de cocktail dan roze van kleur is, is dit wel superromantisch. Deze cocktail is errug roze, bubbelend en heerlijk. Dat is wat je wilt op een speciale avond.
En ook nog eens super makkelijk te maken. Minimale inspanning voor een groots effect!
Schenk het in mooie glazen om het helemaal af te maken.

 

Roze cocktails en mocktails

 

Deze roze drankjes zijn niet alleen leuk voor Valentijnsdag, maar natuurlijk ook voor een feestje, bruiloft, verjaardag maar ook bij de geboorte van een meisje.
En ik heb nog veel meer rode en roze cocktails voor jou:
Bloedsinaasappel gin cocktail
Feestelijke Champagne cocktail
Feestelijke bramen Prosecco cocktail
Portonic cocktail
Kersen gin cocktail
Parfait Amour cocktail
Roze cocktail
Crodino bloedsinaasappel mocktail
Hibiscus ananas mocktail
Grapefruit passievrucht mocktail
Valentijns mocktail met frambozen

 

Tip:

 

Laat het ijs lekker smelten in de bubbels en drink of lepel de cocktail dan lekker weg.

 

 

Recept Bosvruchten sorbet in rosé bubbels: