Deze Farfallesalade is een lekkere frisse pastasalade gemaakt van farfalle met komkommer, garnalen, sojaboontjes en dille en citroen.
Deze Pastasalade met aubergine en sucuk is een is een wat stoerdere pastasalade
Deze Farfallesalade is een lekkere frisse pastasalade gemaakt van farfalle met komkommer, garnalen, sojaboontjes en dille en citroen.
Deze Pastasalade met aubergine en sucuk is een is een wat stoerdere pastasalade
Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water, giet dan af en spoel met koud water.
Hak de dille fijn. Meng in een grote kom de mayonaise, yoghurt, knoflook, citroensap en -rasp en dille. Breng op smaak met zout en flink wat peper. Meng de pasta erdoor.
Schil de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten met een theelepeltje. Snijd de komkommer dan in halve maansplakjes.
Doe de komkommer, garnalen en sojaboontjes bij de pasta en meng dit voorzichtig door elkaar. Serveer direct.