Maak eens een tafel vol met tapas, deze Gamba’s al pil pil horen daar zeker bij. En ik heb nog veel meer lekkere tapas gerechten voor je.
Ook lekker op de tapas tafel is Meloensoep, Aioli en Romesco saus
Maak eens een tafel vol met tapas, deze Gamba’s al pil pil horen daar zeker bij. En ik heb nog veel meer lekkere tapas gerechten voor je.
Ook lekker op de tapas tafel is Meloensoep, Aioli en Romesco saus
Pel de garnalen en dep ze droog met keukenpapier (ingevroren garnalen eerst ontdooien).
Snijd de knoflook in dunne plakjes, de rode peper in ringetjes en rits de blaadjes van de tijm.
Verhit flink wat olijfolie in een aardewerken potje, zwaar braadpannetje of koekenpan op een matig vuur.
Voeg de knoflook, rode peper en paprikapoeder toe aan de hete olijfolie. Rustig aanfruiten en roeren zodat de olie de smaak opneemt. Voeg vervolgens de garnalen toe en bak deze ongeveer 3 minuten mee (niet langer!). Strooi nog wat zeezout erover.
Lekker met stokbrood om in de olie te dippen.