Couscous gemaakt van een lekkere stevige tarwekorrel. De pikante worstjes geven veel smaak aan deze Tarwecouscous met worstjes en groente.
Nog zin in een lekker toetje, misschien is deze tahinparfait met kersen iets voor je.
Couscous gemaakt van een lekkere stevige tarwekorrel. De pikante worstjes geven veel smaak aan deze Tarwecouscous met worstjes en groente.
Nog zin in een lekker toetje, misschien is deze tahinparfait met kersen iets voor je.
Kook de tarwe in circa 35 minuten beetgaar en giet af.
Grill de plakken sinaasappel in een antiaanbakpan met 1 eetl olijfolie.
Week de saffraan in 125 ml heet water.
Verhit ondertussen 2 eetl olie in een braadpan. Bak de worstjes in 3 min. bruin, voeg de uien en bak dit 1 minuutje.
Voeg dan de groenten, knoflook, rode peper en bak dit mee in de pan.
Voeg de saffraan met het water toe en de kaneel en komijn.
Strooi de tarwe erover en 1 kop water erbij, leg de plakken sinaasappel erop en laat dit afgedekt ongeveer 5-10 minuten op een laag vuur garen.
Serveer met korianderblaadjes erover.