Zo tegen de Paasdagen begint het toch te kriebelen en ga ik weer eierrecepten maken. Vandaag heb ik Eggs Benedict met garnalen en avocadosaus gemaakt. Het is dus niet het originele recept van de Eggs Benedict, maar mijn variatie hierop. Een heerlijk zacht gepocheerd ei op een bedje van garnalen met een zalvige groene avocadosaus […]
Ik mocht paksoi ontvangen in de Flevourbox van maart. Deze paksoi komt bij Aqua Grow in Almere vandaan. Aqua Grow is een bijzonder bedrijf, zij kweken namelijk vissen en daarnaast groente zoals sla en paksoi en groene kruiden. De teeltvijver voor de vissen is gevuld met regenwater, het is een gesloten systeem wat zichzelf ververst. […]
Vandaag hebben we een Mediterraans gerecht, namelijk dit vispotje met kabeljauw in tomatensaus. Een snel, lekker en verantwoord eenpansgerecht, ideaal voor een doordeweekse dag. Eigenlijk wilde ik kabeljauw met schelpjes doen, maar de visboer had ze op dat moment niet meer. Dan maar garnalen kopen want die had hij wel. De volgende keer zal ik […]
Dit broodje met tonijnsalade is het recept van La Place. Waarschijnlijk heb je het daar wel eens gegeten en vond je het superlekker, nou hier is het recept. Het recept staat trouwens ook op hun site. De tonijnsalade is lekker pittig door de ui en bieslook erin, maar ook weer fris door de appel. Deze […]
En weer zo’n heerlijke verwen broodje. Nu de meesten van ons thuis werken, hebben we wellicht wat meer tijd om wat uitgebreider te lunchen. Jezelf verwennen met een lekkere ciabatta met zalmsalade als middageten. Moet kunnen toch? Lunchen jullie af en toe ook wat uitgebreider thuis? Zalm Ik heb hiervoor een lekker warm […]
Ik had ooit eens een heerlijk gerecht gemaakt uit de HelloFresh box en die vond ik toen zo lekker dat ik deze nog eens wilde maken. Ik heb het recept voor de Kokos-vissoep op de HelloFresh site gevonden en het nu weer een keertje gemaakt. Het is deze Aziatische kokos vissoep met zalm geworden. Ja, […]
In deze rare tijd moeten wij onszelf af en toe maar verwennen. Dat kan door een lekker broodje voor de lunch klaar te maken voor jezelf. Vandaag stond er een broodje tonijn met groene kruidensaus op het menu, simpel maar oh zo lekker. Ik had nog wat Green Goddess saus over van een recept en […]
Ik kwam tot de ontdekking dat ik niet eens een recept van fish and chips op de blog had staan. Hoog tijd om het te maken en het recept met jullie te delen. Fish, chips & mushy peas is een klassiek gerecht uit de Britse keuken. Ik heb er ook nog een lekkere ravigottesaus bij […]
Ik was de voorraadkasten aan het opruimen en vond een pak zwarte pasta. Ik wist niet eens meer dat ik dit had, hoog tijd om het te gaan gebruiken. Ik vind deze pasta – welke zwart gekleurd is door inktvisinkt – altijd erg lekker met vis en daarom heb ik de zwarte pasta met zeevruchten […]
Dit vispotje van kabeljauwhaasjes en orzo is ook weer zo’n heerlijk eenpansgerecht. Als je gek bent op vis, moet je dit echt eens proberen. Je bakt/kookt alles in een bakpan en na ongeveer 25 minuten heb je een lekkere maaltijd op tafel staan. Zet de pan gewoon op tafel en smullen maar. Vis […]