Spätzle met boerenkool en Roquefortsaus

Spätzle met boerenkool en Roquefortsaus

Boerenkool op een hele andere manier bereid.

Shakshuka met bulgur, avocado en feta

Shakshuka met bulgur, avocado en feta

Shakshuka is een gerecht uit de Midden-Oosterse keuken en wordt meestal geserveerd in een pan of tajine met een stuk brood om in de saus te dippen. Het is een groentemengsel van tomaten, paprika, pepers en knoflook gebakken in de pan met daarin eieren gepocheerd. Het wordt meestal als ontbijt gegeten. Ik heb nu een […]

Rösti van aardappel, pompoen en pastinaak

Rösti van aardappel, pompoen en pastinaak

Maak eens een rösti met aardappel, pompoen en pastinaak.

Noedels met bavette

Noedels met bavette

Bavette bereid op z’n Oosters

Quesadilla gevuld met een hamburger

Quesadilla gevuld met een hamburger

Deze quesadilla gevuld met een hamburger is een guilty pleasure en real dude food. Ben jij ook zo dol op hamburgers en quesadilla’s? Combineer deze twee dan in dit heerlijke gerecht. Gebruik hiervoor cordita’s, dit is een klein formaat tortilla. Ik heb de burgers zelf gemaakt, maar je kunt ook van die platte dunne magere […]

Pompoenchutney

Pompoenchutney

Deze smakelijke en lang houdbare pompoenchutney past bij bijna alle vleeswaren, curry’s en op een kaasplank. Van pompoen kan je dus ook een overheerlijke en pittige chutney maken. Zeer lekker alternatief voor de gebruikelijke gewone chutneys Deze zonkleurige chutney zit boordevol smaak en is de perfecte manier om seizoens-pompoenen op te maken. Ik serveer het […]

Pittige pindakip met noedelsalade

Pittige pindakip met noedelsalade

Deze kip moet je eens proberen; zo lekker!

Pastasoep

Pastasoep

Deze soep is ideaal om de restjes pasta’s die je nog in de kast hebt staan op te maken. Een romige soep boordevol gehakt, groenten en pasta. Deze voedzame pastasoep is zo geruststellend en vereist alleen de basisbenodigdheden uit de voorraadkast. Het is ongelooflijk eenvoudig te maken, maar toch rijk en vol smaak. Het maakt […]

Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Dit is mijn versie van een Nigella-recept (uit haar Nigellissma boek) dat op zijn beurt gebaseerd is op een traditioneel Siciliaans recept: pasta con le sarde (pasta met sardientjes). Nigella heeft de sardines vervangen door gerookte makreel, maar de rest van de ingrediënten zijn heel typerend voor de Siciliaanse voorraadkast: rozijnen, pijnboompitten, kappertjes en Marsala-wijn. […]

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden