Ik had zoveel bramen in de tuin, dus ook maar verwerken in bramenmuffins.
Heb jij ook teveel bramen in je tuin? Maak dan deze bramen limonade en smoothie
Ik had zoveel bramen in de tuin, dus ook maar verwerken in bramenmuffins.
Heb jij ook teveel bramen in je tuin? Maak dan deze bramen limonade en smoothie
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de bloem, kaneel, bakpoeder en het zout in een ruime kom.
Pel en prak de bananen. Klop de eieren los met de yoghurt en meng met de suiker en kokosolie. Spatel door het bloemmengsel samen met de banaan.
Doe de papieren cakevormpjes in de muffinvorm en verdeel met 2 eetlepels het beslag erover. Verdeel de bramen over de vormpjes, druk ze enigszins in het beslag en strooi er een beetje suiker over.
Bak de muffins in ca. 25 min. gaar in het midden van de oven.
Steek de satéprikker in een muffin. Komt deze er schoon en droog uit, dan zijn de muffins gaar.
Neem de muffins uit de vorm en laat in 30 min. afkoelen op een rooster.