Kimchi is een eeuwenoud traditioneel gerecht uit de Koreaanse keuken. Het is gefermenteerde ingelegde groenten, die als bijgerecht bij ontbijt, lunch en avondeten wordt geserveerd. Hiervoor wordt meestal (Chinese) kool gebruikt, rode peper, knoflook en gember. Het zit vol van smaak en is ook nog eens supergezond voor je. Door het fermenteren blijven de groenten lang houdbaar en is het ook nog eens goed voor je darmflora.
De Kimchi is een heerlijk bijgerecht bij deze Buikspek langzaam gegaard in de oven
José Poelen
maart 4, 2017 @ 1:55 pm
Gelukt…Weet ook niet wat ik er mis ging. Ben in ieder geval blij met dit recept. Alweer een gerecht wat ik af kan vinken op mijn "Food Bucket List". Ga er deze week mee aan de slag.
Hanneke de Jonge
maart 6, 2017 @ 10:46 am
Fijn José dat je zo blij bent met dit recept. Ik ben ook heel benieuwd wat je ervan vindt. Je kunt de Kimchi vrij snel eten maar hoe langer je de Kimchi laat staan hoe lekkerder hij wordt. Ik weet niet wat er nog meer staat op jouw Food Bucket List, ik zou zeggen check de site voor nog meer recepten.