Deze nachos met vegetarisch gehakt en lekker veel cheddar kaas is een Mexicaans feestje op tafel. Maak het als avondmaaltijd voor 4 personen of als snack bij de borrel met meerdere personen. Lekker om ervan te snacken met vrienden als je aan een Mexicaans biertje zit.

 

Tex Mex

 

Nachos is een echt Tex Mex gerecht. De Amerikaanse (oftewel Texaanse) twist op het Mexicaanse eten. Het maakt mij niet uit, wij vinden het gewoon ontzettend lekker. En ik denk dat iedereen dit wel lekker vindt. Een grote pan met pittig gekruid vegetarisch gehakt en heerlijk gesmolten kaas uit de oven. Nou dit was snel op kan ik jullie verklappen.

 

Dit is echt mijn guilty pleasure, heerlijke kruidige smaken en dan heel veel cheddar kaas erover, zalig! Je kunt er ook een Mexicaanse fiesta van maken en nog meer van dit soort lekkere gerechten maken en op een tafel zetten. Nodig veel vrienden uit en smullen maar!
En ik heb nog meer van dit soort nachos gerechten voor jullie. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Nachos met kaas en blackened zalm, Tuna melt nachos, Pittige pulled pork met tortillachips of dit Patatje nachos met knoflookgarnalen. Vier heerlijke variaties op de klassieke nachos.

 

Erbij*

 

Ik mocht van Holy Moly de Original Guacamole en Tomato & Mango Salsa ontvangen. Dit was voor mij de reden om weer eens lekkere nachos te maken. En omdat die heerlijke dips van Holy Moly plantaardig, glutenvrij en zonder kunstmatige toevoegingen zijn, wilde ik er een vegetarisch gerecht van maken. Je kunt natuurlijk zelf guacamole en/of salsa erbij maken, maar de dips van Holy Moly is een combinatie van gemak, smaak en de beste natuurlijke ingrediënten.

 

Wil je liever zelf guacamole maken, dan heb ik hier een heel fijn recept voor jou. En ik heb ook nog een heerlijke tomatensalsa. Dan is het Mexicaanse nachos feestje compleet.

 

 

Recept Nachos met vegetarisch gehakt: