In de herfst Foodybox Herfst Kroon op het Werk die ik mocht ontvangen zaten allerlei heerlijkheden in. Onder andere deze Sutharos Gele Curry Pasta. Een heel goed excuus om een gele curry te maken. Ik had zin in mosselen, vandaag is het dus Mosselen in gele curry kokossaus geworden. Yammie wat was dat lekker, we hebben met z’n tweeën gewoon 2 kilo mosselen op zitten peuzelen.

 

Dit gerecht is super snel klaar, het schoonmaken van de mosselen is eigenlijk het meeste werk. Lekker makkelijk dus voor een doordeweekse dag als je snel wel iets heerlijks op tafels wilt zetten.
De curry pasta is aardig spicy, daarom heb ik maar 1 theelepel gebruikt. Maar als jij van pittig houdt, gebruik dan iets meer. Omdat de saus wordt ingekookt is deze al behoorlijk op smaak, je hoeft verder geen peper of zout meer toe te voegen.
Dip het naanbrood lekker in de currysaus die in de schaal achterblijft.

 

Mosselen schoonmaken

 

Hoe je mosselen het beste kunt schoonmaken voordat je ze kookt, lees je hier.