Ik heb dit gerecht Mexicaanse smaken meegegeven en het is zo lekker uitgevallen. Natuurlijk kan je ook ‘gewone’ paprika’s vullen met dit heerlijke goedje, maar ik had nog puntpaprika’s liggen. Ik denk dat de vulling ook heel erg lekker is in jalapeño pepers of die kleine snack paprika’s. Leuk als borrelhapje. Maak dus snel deze heerlijke Puntpaprika’s gevuld met garnalen.

Door meer of minder groene peper te gebruiken in dit recept kan je het zo pittig of juist niet zo pittig maken als je zelf wilt. Als je de zaadjes en zaadlijsten verwijderd uit de peper, dan wordt het gerecht ook een stuk minder spicy. De pittigheid zit namelijk in de zaadjes en zaadlijsten.

 

Je kunt het als hoofdgerecht serveren voor twee personen of als voorgerecht of lunch voor vier personen.

 

Puntpaprika’s

 

En nog zo’n lekker recept met deze paprika’s zijn deze Gevulde geroosterde paprika’s. Maak die ook eens.