Ik heb deze Spaanse salade met aardappel en boontjes eens in Spanje gegeten en vond hem zo lekker dat ik hem gelijk thuis weer gemaakt heb.
Deze salade is lekker bij deze Krabbetjes
Ik heb deze Spaanse salade met aardappel en boontjes eens in Spanje gegeten en vond hem zo lekker dat ik hem gelijk thuis weer gemaakt heb.
Deze salade is lekker bij deze Krabbetjes
Krieltjes onder de kraan schoonmaken en halveren. Kook deze gaar in ruim gezouten water.
Kook de haricots verts in ongeveer 5 minuten gaar en ruim kokend water en doe de laatste minuut de doperwtjes erbij een kook deze mee.
Boontjes/doperwtjes afgieten en afspoelen met koud water en goed laten uitlekken.
Maak de saus van de mayonaise, yoghurt, knoflook, rode ui, ansjovisfilets, kappertjes, groene peper en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de aardappelen af en meng deze warm door de saus. Voeg dan de haricots verts en doperwten toe. Dan de rest van de ingrediënten erbij en breng de salade op smaak met peper en zout.
Serveer de salade in een mooie grote schaal lauwwarm of op kamertemperatuur en strooi er een beetje paprikapoeder over.