Ik had deze mooie snijbiet gekocht, maar ja wat ga je er dan van maken. Nou het is een heerlijke vegetarische Curry met regenboog snijbiet en noedels geworden.
Ik heb ook nog een lekkere Knolselderij en koolraap currysoep recept voor je.
Ik had deze mooie snijbiet gekocht, maar ja wat ga je er dan van maken. Nou het is een heerlijke vegetarische Curry met regenboog snijbiet en noedels geworden.
Ik heb ook nog een lekkere Knolselderij en koolraap currysoep recept voor je.
Kook de noedels volgens aanwijzing van de verpakking, voeg de laatste minuut de wortelreepjes toe en giet dan af. Giet er wat olie over zodat de noedels niet aan elkaar gaan plakken.
Verwarm in een pan de currypasta met de gember. Doe dan de kokosmelk, bouillon, palmsuiker, sambal, vissaus en sojasaus toe en laat dit op laag vuur ongeveer 10 minuten pruttelen. De saus zal iets indikken.
Was ondertussen de snijbiet, snijd de stengel in kleine stukjes en het blad in grovere stukken. Roerbak in een wok de ui, snijbietstengels en asperges in een beetje olie. Voeg dan het blad en na 5 minuten de noedels en wortel toe en meng dit voorzichtig door elkaar. Als laatste voeg je de saus toe en meng alles nog een keer.
Serveer het gerecht met de koriander, lente-ui en nootjes erover en een partje limoen erbij.