Deze Pindakaas quinoa truffels zijn heerlijke truffels met een knapperige buitenkant van chocolade en een smeuïge en verrassende binnenkant.
Nog meer ‘gezonde’ bonbons maken? Probeer deze Dadel amandel bonbons eens.
Deze Pindakaas quinoa truffels zijn heerlijke truffels met een knapperige buitenkant van chocolade en een smeuïge en verrassende binnenkant.
Nog meer ‘gezonde’ bonbons maken? Probeer deze Dadel amandel bonbons eens.
Smelt de kokosolie met de suiker in een pannetjes op laag vuur. Haal van het vuur af en roer de pindakaas en agavesiroop erdoor. Als laatste meng je de quinoa erdoor.
Laat afkoelen en draai er dan ongeveer 24 kleine balletjes van.
Leg ze op een plat bord en zet dit ongeveer 30 minuten in de vriezer.
Als de balletjes bevroren zijn smelt je 2/3 deel van de chocolade au-bain-marie, als de chocola gesmolten is haal je het van het vuur en smelt daarin de rest van de chocola. Als je dit niet doet, krijg je geen knapperige chocolade coating.
Dip elk balletje in de chocolade, gebruik hiervoor een vork waarop je het balletje legt.
Leg de balletjes op keukenpapier en bestrooi ze met een paar korreltjes zeezout.
Zet ze dan afgedekt in de koelkast.