Een prachtige en heldere Valentijnsdagcocktail! Gemaakt met slechts vier eenvoudige ingrediënten, geweldig om te maken voor je liefde! Ik kan niet geloven dat het al bijna Valentijnsdag – en mijn verjaardag – is! Een van mijn favoriete onderdelen van Valentijnsdag is het maken van rode of roze recepten, het is gewoon zo leuk. Voor deze Valentijnsdag besloot ik dat ik een zalige aardbei cranberry cocktail wilde maken die geweldig is om te delen met je Valentijn en die ook feestelijk is.

Aardbei cranberry cocktail

 

Cocktails

 

Ik ben dol op cocktails, maar dat wisten jullie inmiddels al denk ik. Deze cocktail is mooi, rood en smakelijk. De cranberrysap maakt de cocktail nog roder en dat wil je voor deze speciale dag. Van dit recept kan een mocktail worden gemaakt die kinderen (of iedereen die niet drinkt) kunnen drinken! Sla gewoon de wodka over en voeg wat meer cranberrysap of sprite toe! Een andere geweldige vervanging die je kunt maken is het gebruik van ginger ale in plaats van sprite, voor een leuke, andere draai aan dit drankje. Of als het jou te zoet lijkt, gebruik dan bruisend water in plaats van sprite.

 

Je kunt de cocktail nog specialer maken, door een rood suikerrandje op het glas aan te brengen. Het is heel gemakkelijk te maken, je hebt alleen een beetje siroop en wat rode of roze hagelslag of rode suiker. Dit geeft een echt feestelijk tintje aan het drankje.
Dit recept is voor 2 drankjes, dus maak minstens zoveel voor elke persoon aan wie je het serveert. Het is heel gemakkelijk om te verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs verviervoudigen!

 

Kun je geen genoeg krijgen van Valentijns recepten? Probeer dan deze andere heerlijke rode en roze recepten:

 

Red velvet overnight oats
Aardbei bloedsinaasappel smoothie bowl
Red velvet mugcake
Hartvormige plaattaart met vijgen
Chocolade aardbeien
Roze havermout pannenkoekjes
Bloedsinaasappeltaart
Ruby chocolade cheesecake
Witte chocoladehart
Donuts met slagroom en frambozen
Rode springrolls
Valentijns mocktail met frambozen
Roze sgroppino
Bosvruchten sorbet in rosé bubbels

 

Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.

 

 

Recept Aardbei cranberry cocktail: