Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen.
Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen đ
Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen.
Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen đ
Schil de wortels en spoel ze nog even af.
Leg ze in een lage pan, giet zo veel wortelsap erbij zodat ze er net onder staan.
Doe de rasp en sap van de sinaasappel, suiker, zout en roomboter erbij en zet op het vuur.
Breng aan de kook, dek de pan af en zet het vuur dan laag. Laat zachtjes gaar pruttelen (ongeveer 20-25 minuten).
Haal dan de deksel van de pan en laat op hoog vuur de saus nog inkoken, voeg dan nog een klontje boter er bij.
Serveer de wortels met de saus op een mooie schaal.