Met deze Szechuan tofu roerbak vind je tofu zeker lekker. Lekker pittig door de Szechuan pepers.
Dit gerecht: Aubergines met noedels is ook niet te versmaden
Met deze Szechuan tofu roerbak vind je tofu zeker lekker. Lekker pittig door de Szechuan pepers.
Dit gerecht: Aubergines met noedels is ook niet te versmaden
Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de tofu goudbruin. Schep de blokjes voorzichtig uit de wok en bestrooi ze met 5-kruidenpoeder.
Roerbak in dezelfde wok de ui, knoflook, courgette, Szechuan pepers en zout in ongeveer 2 minuten. Schep dit ook uit de wok en zet even apart.
Roerbak in 1 eetlepel olie de paprika’s een paar minuten. Voeg dan de tofu en overige ingrediënten bij elkaar in de wok en meng alles door elkaar.
Bereid ondertussen de noedels volgens de verpakking. Giet dan af en breng de noedels in een kom op smaak met de sojasaus en sesamolie.
Verdeel de noedels over de borden met daarop de tofu/groenten roerbak. Strooi wat sesamzaad en kiemgroenten erover.