Het klinkt misschien raar om roomkaas te mengen door je beslag, maar het is heel erg lekker geloof me maar. Probeer daarom deze Blauwe bessen roomkaasmuffins eens.
Ik heb ook nog een lekker recept voor Yoghurt kersencake voor je.
Het klinkt misschien raar om roomkaas te mengen door je beslag, maar het is heel erg lekker geloof me maar. Probeer daarom deze Blauwe bessen roomkaasmuffins eens.
Ik heb ook nog een lekker recept voor Yoghurt kersencake voor je.
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Doe de bloem, bakpoeder, zout, vanillesuiker en de citroenrasp in een kom.
Klop in een andere kom de eieren luchtig met de suiker.
Mix dan de roomkaas erdoor en meng citroensap, melk en kokosolie erdoor.
Nu mag alles gemengd worden in de kom met de bloem (niet teveel kloppen of roeren, hoeft geen super glad beslag te zijn).
Voeg de blauwe bessen toe aan het beslag en spatel dit erdoor.
Leg papieren vormpjes in het muffinbakblik. Verdeel het beslag hierin (de vormpjes niet helemaal tot de rand vullen). Leg er nog een paar blauwe bessen op en bestrooi ze met een beetje suiker.
Bak de muffins ongeveer 25 minuten in de oven.
Controleer met een satéprikker of ze gaar zijn, komt hij er droog en schoon uit dan zijn de muffins klaar.
Haal ze uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster.