In een foodybox die ik mocht ontvangen zat een Fettuccine van sojabonen van het merk
Risenta. Doordat deze fettuccine gemaakt is van sojabonen bevat het veel minder koolhydraten dan andere pastasoorten. Tevens is het glutenvrij en biologisch. De pasta is te koop bij Albert Heijn (voor € 2,79). Maar ja wat ga je ermee maken? Door de warmte had ik eigenlijk wel zin in iets pittigs, iets Aziatisch. Het is dus een Oosterse fettuccine met garnalen en omeletreepjes geworden vanavond.

 

Natuurlijk kan je de fettuccine vervangen door een ander soort pasta, of als je wilt een mie, mihoen of noodles. Wat jij wilt!
Het is een lekker snel gerechtje geworden, de pasta is namelijk in drie minuutjes koken gaar. En de garnalen en groenten zijn ook zo klaar gewokt. Lekker snel dus voor een doordeweekse dag. Gebruik wel rauwe (gepelde) garnalen voor dit gerecht.

 

Oosterse pasta

 

En nog een pasta met een Aziatische twist is deze Spaghetti met Oosterse kip en garnalen. Die moet je ook eens proberen!