Zie je raapstelen liggen bij de groenteboer, dan weet je dat de lente is aangebroken. Lekker in deze Salade van raapstelen en avocado.
Heb je nog trek in een lekker toetje? Dan heb ik deze Rabarber tarte tatin voor je.
Zie je raapstelen liggen bij de groenteboer, dan weet je dat de lente is aangebroken. Lekker in deze Salade van raapstelen en avocado.
Heb je nog trek in een lekker toetje? Dan heb ik deze Rabarber tarte tatin voor je.
Kook de eieren.
Breek de harde onderkantjes van de asperges en blancheer ze. Giet ze af en laat afkoelen.
Maak de raapstelen schoon. Laat de raapstelen uitlekken of droog ze in een slacentrifuge. Rooster de pecannoten in een droge koekenpan.
Snijd de tomaatjes doormidden.
Schil een rijpe avocado, verwijder de pit en snijd de avocado in plakken.
Maak een dressing van de citroensap, notenolie, mosterd en peper en zout.
Leg de raapstelen op een grote bord, verdeel de asperges, avocado, eieren, geitenkaas en tomaatjes hierover. Strooi de noten en de lente-ui hierover.
Besprenkel de salade met de dressing.
Serveertip: Lekker als bijgerecht of vegetarisch maaltijdsalade met geroosterde brood erbij.