De voordelen van een multicooker

De voordelen van een multicooker

Wat een multicooker is? Dat is een apparaat waarmee je zowel kookt, bakt, stoomt, braadt, stooft en zelfs soep maakt. Met een multicooker Philips heb je een apparaat in huis waarmee je verschillende bereidingstechnieken met een machine ondervangt. Daardoor houd je ruimte over in je keukenkastjes. Doorgaans hebben multicookers ook een warmhoudfunctie. Dat zijn de voordelen van een multicooker.

 

Je kunt het voortaan met één apparaat doen

 

Door de warmhoudfunctie kun je het gemaakte elk moment uitserveren. Grootste voordeel van een multicooker is dat je voor het bereiden van voeding slechts een apparaat nodig hebt, in plaats van dat je voor elke bereidingswijze een speciaal apparaat aan moet schaffen. Het klinkt bijna ongeloofwaardig, maar met een multicooker kun je zowel rijst koken, vlees bakken, een stoofpotje maken, groente stomen, pasta koken of soep maken.

De voordelen van een multicooker

 

Perfect voor als je niet heel veel ruimte in je keuken hebt

 

De multicooker is dus je perfecte huisvriend voor in de keuken en helemaal ideaal als je niet al te veel ruimte in je keuken hebt. Omdat je met het apparaat ook gemakkelijk een eenpansgerecht kunt maken, heb je ook al niet veel afwas. De multicooker is eenvoudig in gebruik, vaak is het slechts een kwestie van de ingrediënten toevoegen. Behalve dat de multicooker dus veelzijdig is, is het apparaat nog stijlvol ook. En met de introductie van dit apparaat is het eindelijk gebeurd met het eindeloos roeren in pannetjes en het draaien van vlees. Heb jij de ingrediënten in de multicooker, dan kun jij in de tussentijd iets anders doen. Je haalt het niet eerder weer uit het apparaat tot het klaar is.

De voordelen van een multicooker

Ook als slowcooker te gebruiken

 

De multicooker kun je ook als slowcooker inzetten als je bijvoorbeeld sukadelapjes wilt maken. De multicooker is beschikbaar in verschillenden kleuren en de multicooker kan gewoon in de vaatwasmachine, je hoeft hem dus zelfs niet af te wassen. De keuken vriend is er in kunststof en roestvrijstaal en is beschikbaar met een inhoud van tussen de 1,5 en 6 liter. Het is bij het apparaat wel zo dat hoe meer geld je bereid bent neer te leggen, hoe meer het kan en hoe uitgebreider de functionaliteiten zijn. Ben je bereid wat meer geld neer te leggen, dan krijg je een exemplaar met bijvoorbeeld een ingebouwde timer. Zoals gezegd ziet de cooker er ook nog eens mooi uit. In hoogte kunnen ze variëren van tien tot wel vijftig centimeter.


2 reacties
Agnes Domhof

augustus 13, 2020 @ 9:05 am

Hallo, ik heb een multicooker 45 in 1 van tefal, zou graag een kookboek hiervan hebben , is die ergens te koop? Kan zelf geen info vinden . Alvast bedankt.

Hanneke de Jonge

november 26, 2020 @ 7:46 am

Hoi Agnes, ik gebruik zelf geen multicooker. Weet zeker als je kookboek multicooker googled dat je ze dan zult vinden.

Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge
Recente reacties

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden