Culinea is genomineerd voor de Liebster Award

Culinea is genomineerd voor de Liebster Award

Beste vrienden en volgers, Culinea is genomineerd voor de Liebster Award, hoe leuk is dat!
Wat houdt dat nou in? The Liebster Award is een virtuele award om de kleinere beginnende blogs en de blogger erachter in het zonnetje te zetten. Het is een van oorsprong Duitse award, Liebster betekent namelijk: leukste liefst, aardigste, etc. Hartstikke leuk natuurlijk dat ik hiervoor genomineerd ben. Dankjewel Danoi. En natuurlijk gun ik jullie een kijkje in mijn keuken en beantwoord ik de vragen die aan mij gesteld zijn.

 

Wie is het gezicht achter je blog?
Ik ben Hanneke de Jonge (59 jaren jong). Geboren en getogen in Barneveld in het restaurant van mijn ouders. Daar moest ik al vroeg meehelpen in de zaak. In mijn bio kan je er meer over lezen.

 

Welke “boodschap” wil jij je volgers, lezers meegeven?
Probeer toch wel zoveel mogelijk zelf te koken, zonder pakjes en zakjes en kant-en-klare producten. Vers is het toverwoord.

 

Wat is jouw succes recept?
Ja dat is een moeilijke. Ik heb niet echt één succes recept, maar misschien wel meerdere. Ik kook nooit iets hetzelfde, dus er komt nooit een gerecht voor de tweede keer bij mij op tafel. Succes bij ons in huis is wel de Arabische gerechten, ben gek op deze keuken.

 

Wat is je meest waardevolle keuken tip?
K I S Keep It Simpel. Niet te moeilijk doen, koken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Als je goede en verse producten gebruikt, dan kan een maaltijd al bijna niet mislukken.

 

Welke drie ingrediënten heb je ALTIJD in huis?
Drie maar (haha)? Veel fruit, allerlei pastasoorten en heel veel kruiden.

 

Wat is het moeilijkste gerecht dat je ooit hebt gemaakt?
Ik heb ooit eens in onze vegetarische maand een recept van Sergio Hermans gemaakt. Het was een Zeekraalrisotto. Ik denk dat dit wel een van de moeilijkste recepten is die ik gemaakt heb.

 

Als je een kok moest uitdagen om tegen te koken, wie zou dat zijn?
Jeetje, wat een uitdaging zeg. Ik zou wel eens willen koken tegen (of natuurlijk liever met) mijn aangetrouwde neef Martin Kruidhof. Eigenaar en chefkok van het tweesterren restaurant De Lindenhof in Giethoorn.

 

Wat eet je NIET graag?
Ja dat is nou mijn probleem ik vind heel veel lekker. Tenzij het kant-en-klaar is. Ik recenseer heel veel restaurants en daar kom ik helaas toch wel hele middelmatige of zelfs slechte gerechten tegen. Zo jammer vind ik dat. Hoe moeilijk kan het nou zijn om van verse producten, lekkere maaltijden te bereiden?

 

Wat zou je maken als je voor de koning(in) mocht koken?
Nou dat zou ik wel super spannend vinden hoor. Ik denk dat ik niet een al te ingewikkeld gerecht zou maken, ze eten al genoeg bijzondere gerechten denk ik zo. Misschien gewoon Hollandse pot zoals lekker sukadelapjes o.i.d.

 

Wat is je favoriete pizza?
Ik heb ooit eens een pizza gemaakt van Turks brood met heel veel geroosterde groenten erop en die was toch wel heel erg lekker. Niet echt Italiaans dus, maar wel heerlijk.

 

De regels van de Liebster Award 2018 zijn:

• Bedank degene die jou heeft genomineerd
• Plaats een link naar zijn of blog blog in jouw bericht
• Zet een afbeelding van de Liebster Award 2018 op jouw blog
• Beantwoord de vragen die aan jou gesteld zijn
• Nomineer zelf 5 to 11 bloggers en hun blog
• Bedenk 10 vragen die je aan de door jouw genomineerde bloggers wilt stellen
• Informeer de genomineerden en bezorg hun een link naar je eigen blogpost zodat ze deze kunnen lezen

 

Culinea nomineert voor The Liebster Award 2018:

Slankesloeber
Ep’s Foodblog
luukskitchen
zuiver&echt
bastaart_nl

 

Mijn vragen aan jullie zijn:

• Wie ben jij?
• Waarom blog jij?
• Wat vind je het leukste aan bloggen?
• Wat vind je minder leuk aan bloggen?
• Voor welk gerecht kunnen ze jou ’s nachts voor wakker maken?
• Wat is het meest gekke of bijzondere wat je gegeten hebt?
• Van wie heb je leren koken, of waar komt je passie voor koken vandaan?
• Wie is jouw grote voorbeeld?
• Wat heb je nog nooit bereid, maar zou je graag nog eens willen koken?
• Wat is jouw levensmotto

 

Veel succes en ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden!


Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden