De Wijndivas

De Wijndivas

Lang leve social media. Via social media ben ik in contact gekomen met de Wijndivas. Alleen al de naam … daar word ik vrolijk van. De Wijndivas nemen je mee op hun wijnavonturen.
Zij halen alle wijnen – die ze verkopen via hun webshop – zelf bij de wijnboeren in Frankrijk, Italië en Spanje. Daardoor verkopen zij de beleving van wijn, zij kennen de wijnboeren persoonlijk en hun hele verhaal achter de wijn.

Wie zijn die Wijndivas?

De enthousiaste Wijndivas Heskia en Kim zijn enorm gepassioneerd over de ‘oude wereld’ wijnen en gaan graag op ontdekkingstocht naar kleinere en verrassende wijngebieden met hun (h)eerlijke lokale wijnen. Geen in bulk geproduceerde wijnen, maar wijn van de kleinere wijnproducenten. Wijnen die je vanuit de wijngaard tot in de fles kunt volgen, hoe mooi is dat!

De Wijndivas

Wijn hoeft niet moeilijk te zijn volgens de diva’s, drink wat je lekker vindt en wat past bij de gelegenheid. Zo drink je zomers in de tuin hele andere wijnen dan ’s winters voor de open haard. De dames hebben de wijnen onder andere gecategoriseerd onder de thema’s: even bijkletsen, feestelijke wijnen, wijn bij kaarslicht, wijnen om te imponeren, wijn als cadeau of lekkere weekend wijnen. Zo brengen zij het genieten van wijn tot leven en maken de keuze voor jou makkelijk.

Genieten van wijn

Wijn gaat om genieten met de juiste mensen en op het juiste moment. En de diva’s helpen jou daarbij door een simpele wijnkeuzehulp met praktische vragen voor de beste wijnkeuze…. in 4 stappen vind je de wijn die bij jou past. Ook bieden zij diverse samengestelde boxen om op deze manier de nieuwe wijnen te leren kennen.

 

Uitgebreid wijnadvies op maat, wijnproeverijen aan huis, hulp zoals het ontwerpen van een wijnkaart, wijntraining van personeel en/of wijnopslag, behoren allemaal tot de mogelijkheden bij de Wijndivas.

 

Doordat de Wijndivas zelf de wijnen importeren kunnen zij deze wijnen tegen een super prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden. Bekijk hun website en volg ze op hun wijnreizen. Bestel de wijn naar je keuze en laat deze bezorgen op de door jou gewenste tijdstip. En ga dan genieten van mooie wijnen en lekker eten.

De Wijndivas

Samen met de Wijndivas gaan we diverse wijn/spijs combinaties voor jullie uitproberen,  zal ik de dames uitdagen om bij een recept de lekkerste wijn te kiezen en wellicht wijnproeverijen organiseren. En natuurlijk ga ik de wijnen zelf lekker uitproberen.

 

Ga mee op wijnavontuur en laat je meevoeren langs de verschillende wijngaarden.


Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge
Recente reacties

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden