HelloFresh Kerstbox Deluxe

HelloFresh Kerstbox Deluxe

De Kerst begint al vroeg voor ons. Het is eind november en ik mag een Kerstbox ontvangen van HelloFresh. Het is de HelloFresh Kerstbox Deluxe, deze box heeft een Italiaans tintje. Dat komt goed uit, we zijn gek op de Italiaans keuken.

 HelloFresh Kerstbox Deluxe

Het leukste is natuurlijk als de box komt om deze uit te pakken om te zien wat voor lekkere verrassingen erin zitten. Bovenop ligt een groot stokbrood, die is voor de borrelhap (ja zelfs daar is aan gedacht) en voor bij de soep.

 HelloFresh Kerstbox Deluxe

Dus aan de borrel, lekker flesje wijn opengetrokken en de helft van het stokbrood even in de oven gedaan. Erbij zit een goede olijfolie, waar je het brood in kunt dippen, gezouten amandelen, grote Italiaanse olijven en ansjovis in knoflookolie. Nou dat gaat er goed in.

 

Er zitten prachtige receptkaarten in de box, je hebt gelijk zin om aan de slag te gaan. Het mooie is dat er aan gedacht is om alles vooraf voor te bereiden, zodat je op de avond zelf de gerechten alleen maar hoeft op te warmen of in de oven te schuiven. Zo heb je zelf ook nog wat aan je Kerstdiner en sta je niet de hele avond in de keuken.

 HelloFresh Kerstbox Deluxe

De soep is een rijke Italiaanse Paddenstoelensoep met mascarpone en een kaaskoekje van Grana Padano die je zelf maakt. De soep is heerlijk, lekker veel smaak eraan en het krokante kaaskoekje past er goed bij.

 HelloFresh Kerstbox Deluxe

Dan volgt een Kabeljauwhaasje met een groene kruidensalsa geserveerd op een tomatencarpaccio. De foto op de receptenkaart laat een bord vol tomatenplakjes zien en een riant kabeljauwhaasje. Er zit echter maat 1 tomaat(je) in de box en ondanks dat ik er hele dunne plakjes van snijd, krijg ik het bord niet gevuld met tomaten. Misschien een extra tomaatje erbij doen HelloFresh? Het is een klein kabeljauwhaasje, maar dat ik helemaal niet erg, want een 4-gangenmenu wordt toch wel heel veel voor ons. Kabeljauw en de zelfgemaakte kruidensalsa smaken heel erg goed. Lekkere combi, ook met het tomaatje.

 HelloFresh Kerstbox Deluxe

Het hoofdgerecht is een Luxe Kalkoenrollade gevuld met abrikozen en noten, geserveerd met een sinaasappeljus, radicchio en krieltjes. Kalkoenrollade even aanbakken en dan in de oven. Ondertussen maak ik de saus en bak ik de aardappeltjes. Sinaasappel in mooie plakjes snijden en je hebt weer een compleet Kerstig hoofdgerecht. Heerlijk …. de saus en de sinaasappel met de radicchio zijn een mooie combinatie.

 HelloFresh Kerstbox Deluxe

Ik heb het nagerecht gelukkig al gemaakt, dus kan de Panna Cotta uit de koelkast halen om even een half uurtje om temperatuur te komen. Dat komt goed uit, even een ‘eetpauze’. De panna cotta is gemaakt van goede slagroom van de Weerribben zuivel en is precies goed opgesteven. Erbij lekkere Amarenakersen en siroop en wat chocoladekrullen. Het takje munt zorgt voor een ‘frisje’. Is er nog meer? vraagt hubbie. Nee schat je hebt meer dan genoeg gehad.

 

Tjonge wat hebben wij genoten van deze toch wel copieuze maaltijd. Als je nu geen inspiratie hebt voor een Kerstmenu, bestel dan een Kerstbox bij HelloFresh zou ik zeggen. Het hele menu compleet, zelfs aan iets voor bij de borrel en ook nog lekkere chocolaatjes voor bij de koffie na het eten is gedacht. De menukaarten helpen je stap voor stap alles voor te bereiden om ’s avonds uitgebreid met de familie te genieten van een uitgebreid Kerstdiner. Het mooie van deze box is dat je het eenmalig kunt bestellen, je zit dus niet aan een abonnement vast.

HelloFresh heeft een Gourmet, Veggie, Original en Deluxe Kerstbox.

https://www.hellofresh.nl/tasty/boxen/deluxe-xmas-box16/

 

WINACTIE

Goed nieuws! Onder mijn volgers mag ik een HelloFresh Kerstbox voor 2 personen verloten. Wat moet je daarvoor doen: Like het HelleFresh bericht op Facebook en laat mij weten met wie jij wilt genieten van deze Kerstbox en tag deze persoon.

 


Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden