Stamppotwedstrijd Carlo's TV Café

Stamppotwedstrijd Carlo’s TV Café

Je geeft je op voor een stamppotwedstrijd van Lidl en vervolgens zit je in de TV opnames van de Stamppotwedstrijd Carlo’s TV Café.

 

Ik stuur overal recepten voor in en af en toe wordt er toch één uitgekozen. Zo ook met de stamppotwedstrijd van Lidl. Ineens krijg ik een mail van RTL dat ik door was naar de tweede ronde. Of ze opnames kunnen maken van me terwijl ik mijn boodschappen doe in de Lidl in Huizen. We komen je ophalen en brengen je weer naar huis. Ja leuk, maar welke stamppot heb ik ingestuurd, vraag ik nog? Ik wist het echt niet meer.

 

Op een woensdagmorgen staat er een grote auto voor de deur die mij naar Huizen brengt. Als ik nu maar geen sterallures krijg met zo’n behandeling zeg. In een drukke Lidl aangekomen, staan er al 3 personen klaar die de opnames gaan organiseren. Tja daar sta je dan, onvoorbereid, een grote camera in je snufferd, of je even je verhaal wilt doen hoe je tot dit stamppotje gekomen bent. De opnames duren een uur, of ik zeg iets niet goed of het is goed en er komt een dingdong van kassa 2 gaat open, doorheen. Maar alles staat er goed op en ik wordt weer naar huis gebracht.

 

Zondag moet ik mij om 16.45 uur in Studio 3 en 4 van het Mediapark melden. Wij zijn mooi op tijd en zien diverse celeb’s voorbij komen. Allereerst René van der Gijp die de co-host van Carlo is vanavond. En dan komen de jonge finalisten van The Voice voorbij. En ja hoor, ze hebben alle tijd om even op de foto te gaan.

 

Ondertussen leer ik ook de andere finalisten van de Stamppotwedstrijd Carlo’s TV Café kennen. Wij zitten daar keurig te wachten met ons stamppotje op schoot. De stamppotjes worden opgehaald om vast voorgeproefd te worden door Roberta Pagnier en wij eten een broodje. Door de zenuwen krijgen wij bijna geen hap naar binnen. Het is toch niet niks om live op TV te komen. Stel je voor dat je niet uit je woorden komt of zo.

 

Het publiek zit al in de tribune als wij naar binnen worden gehaald. We mogen aan de bar in de keuken van Roberta gaan zitten en krijgen een drankje. Roberto komt gelijk naar me toe en zegt; hé jou heb ik eerder gezien bij Miele, klopt dat? Leuk dat ze me nog herkent.

Het is een dolle bedoeling tijdens de show, de tijd vliegt voorbij. Dan is het zover….onze pannetje met stamppotjes worden uit de oven gehaald en Roberta gaat proeven. Ik heb een prachtig pannetje gekregen van Bordenenzo, maar mag helaas niet gebruikt worden. De winnares is collega blogger Hanne van Miss Havermout. Ze heeft een stamppotje gemaakt met spinazie, doperwten en avocado. De avocado in de stamppot was de topper die voor de overwinning zorgt. Mijn Zoete aardappel pastinaak bietenstamppot met dukkah pesto staat te shinen, maar redt het niet tegen de gezonde avocado.

Ik ben blij dat ik nog op de kruk zit als de boxer Remy Bonjasky tijdens een spelletje tekeer gaat met een boxbal. De boxbal vliegt van de standaard af en suist met een noodgang langs mijn hoofd. Pfff gaat weer net goed. Manlief schrikt zich te pletter, maar niets aan de hand.

 

Na afloop krijgen we een mooi messenset mee naar huis en babbelen we nog even na met de alleraardigste crew van RTL en Carlo. Het is een mooie belevenis en ik heb weer leuke mensen ontmoet. Volgende keer geef ik me gewoon weer op voor de Stamppotwedstrijd Carlo’s TV Café.


Plaats een reactie

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden