Beef & Steak voor een goed stuk vlees

Beef & Steak voor een goed stuk vlees

Ben jij net zoals ik een liefhebber van een goed stuk vlees? En bak of grill jij graag eens een bijzonder stuk vlees die jouw slager niet leveren kan? Dan heb ik het perfecte adres voor jou!
Beef & Steak is een online slager met fantastisch vlees en heerlijke BBQ specialiteiten. Ga daarom naar Beef & Steak voor een goed stuk vlees, wij zijn in ieder geval fan hiervan.

 

Hun website is heel overzichtelijk ingericht. Van aanbiedingen, rund-, varkens-, lams- en kalfsvlees tot gevogelte, wild, vis, vega, rubs en sauzen tot aan BBQ accessoires, workshop en recepten toe.

 

BBQ vlees

Beef & Steak voor een goed stuk vlees

Ondanks dat de winter eraan zit te komen, blijven we natuurlijk gewoon barbecueën. Heb je het nieuwe stoere boek Smokey Goodness Winter BBQ van Jort Althuizen al gezien?
Dit is barbecueën in de winter to the max. Een musthave voor de stoere barbecueër.
Wil je echt genieten van puik vlees op de BBQ, bekijk dan online wat Beef & Steak allemaal te bieden heeft. Geen standaard vleespakketten die je bij de slager ziet liggen, maar kwaliteitsvlees en pakketten die je zelf kunt samenstellen. Hoe handig is het dat je dit online kunt bestellen en verzekerd bent van een goede levering, op de dag dat jij dit wilt.
Ze bieden een ruim assortiment voor op het vuur: natuurlijk is daar een BBQ pakket bestaande uit smoked Spareribs, Bommelse Blonde biefstuk, Wagyu burgers en een Hollandse Gildehoen. Klinkt niet gek hè?
In de burger pakketten zitten Wagyu burgers, Ierse BBQ burgers en Aberdeen Angus burgers.
Daar kan jij je vrienden wel mee verrassen!
Naast al deze heerlijkheden kan je natuurlijk ook Spareribs, Brisket, T-bones, Saté’s, Beer can Chicken, Vleesspiezen, Roasts, BBQ rubs, alle BBQ benodigdheden en zelfs een Vis- of Vega pakket bestellen.
Daarnaast helpen ze jou ook nog op weg om een echte en stoere barbecueër te worden.
Bekijk al deze heerlijkheden op de site en je zit al te watertanden, dat garandeer ik jou.

Beef & Steak voor een goed stuk vlees

 

Rundvlees

 

Als je onder rundvlees zoekt, zie je dat er keuze is uit diverse soorten runderen. Het is toch geweldig dat je daarin kiezen kan. Van Aberdeen, Bommelse Blonde, Sherwood Iers, USA grain-fed, Wagyu, Australische Black Angus, Dubbel Doel tot aan Uruguay Grain-fed runderen.
En daarin dan de keuze uit bijzondere stukken vlees. Brisket, Picanha, hele Ossenhaas, Mergpijp, Longhaas, Jodenhaas, Flat Iron Steak, Flank Steak, Rosbief, Tomahawk, T-bone, Bavette, Runderwangen, Cote du Boeuf, Rumpsteak en Chuck Eye Steak. Heeft jouw slager die in zijn vitrine liggen? Nee, dat dacht ik al.

Beef & Steak voor een goed stuk vlees

 

Varkensvlees

 

De beste kwaliteit varkensvlees leveren zij. Hierin zijn evenzo weer verschillende varkensoorten te koop. Wat dacht je van het Sherwood, Livar Klooster, Spaanse Iberico, Wroet beter leven, Heijdehove Duroc of speenvarkens. Je kunt het allemaal vinden op deze site. Ook de verschillende stukken vlees vind je hier. Boston Butt, varkens T-bone, Baby Back ribs, Buikspek, Varkensnek, Hammetjes, Porchetta, Porcobucco, Procureur, Livar Rib Roast, Varkenswangen, Picanha tot aan Speenvarken toe. En natuurlijk kan je hier ook terecht voor de heerlijke varkensworsten, karbonades, varkenshaasjes, etc.

Beef & Steak voor een goed stuk vlees

 

Lamsvlees

 

Texelse lam en lam uit Nieuw-Zeeland koop je hier. Hierin bieden ze een ruime keuze van Lamsbout, Lamsrack, Lamshaas tot aan Lamsschenkel toe.

 

Kalfsvlees

 

Het kalfsvlees is vlees van de runderen die maximaal twaalf maanden oud zijn. Je hebt de keuze uit blank en rosé kalfsvlees. Het blanke vlees komt van kalfjes van 8-9 maanden oud en het rosévlees van een kalf van 8-12 maanden oud. Kalfsvlees is in Nederland niet zo bekend en dat is zonde. Het is mager vlees en zit vol met belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, eiwitten en ijzer. Daarbij is het vlees super mager.
Ook hier zijn weer diverse bijzondere stukken vlees te vinden zoals Zwezerik, Rib-eye en Picanha.

 

Nog meer vlees

 

Gevogelte zoals Gildenhoen en Label Rouge kip, Gans en Kalkoenen bieden zij.
Het Wildseizoen is weer aangebroken. Je kunt bij Beef & Steak heerlijk wild voor bijvoorbeeld de feestdagen bestellen. Met Eend, Hert, Haas, Duif, Fazant, Bizonbiefstuk, Struisvogelbiefstuk, Wildzwijn Rack op de Kersttafel steel jij de show.

Beef & Steak voor een goed stuk vlees

 

Vis

 

Ook aan visliefhebbers is gedacht. Botervis, Dorade, een hele Noorse zalmfilet, Snoekbaarsfilet, Zwaardvis steak en Black Tiger garnalen liggen op jou te wachten om er iets lekkers mee te bereiden.

Beef & Steak voor een goed stuk vlees

 

Vega

 

En jij kunt voor jouw vegetarische gasten ook nog iets bestellen. Groenteworsten en allerlei soorten lekkere groenten Burgers bestel je hier.

 

Recepten

 

Ook help Beef & Steak jou op weg met overheerlijke recepten die jij kunt toepassen op het vlees wat je hebt ingeslagen. Bekijk ze eens en je zult gaan kwijlen, ik garandeer jou dat (haha).

 

Kwaliteit

 

Bij Beef & Steak weten ze waar het vlees vandaan komt. (H)eerlijk vlees, lekker en duurzaam. Vlees en kippen komen van boeren die respect hebben voor dier en het milieu.
Het vlees wat ze op voorraad hebben, kan de volgende dag al geleverd worden.
De site bevat veel informatie over de stukken vlees en heeft een keuzehulp, erg leerzaam.
Ze zijn ook erg behulpzaam en denken met jou mee.
Bekijk eens de aanbiedingen.


Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge
Recente reacties

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden