Wat gaan we eten met kerst?

Wat gaan we eten met kerst?

Het lekkerste gezonde eten voor in kerstpakketten. Wil je een lekker en gezond kerstpakket samenstellen voor je medewerkers? Nu de feestdagen eraan zitten te komen, kun je het beste zo snel mogelijk je kerstpakketten bestellen. Kerstpakketten worden steeds gezonder. En dat is niet zo vreemd, gezien er veel meer waarde wordt gehecht aan een gezonde leefstijl. Daar waar je jaren geleden veel zoetigheden en chips in kerstpakketten kon vinden, worden we steeds bewuster. Er zijn diverse leuke ideeën qua gezonde om in kerstpakketten te doen. Wat gaan we eten met kerst? Wij hebben enkele van deze ideeën voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek de lekkerste en gezondste kerstpakket ideeën.

 

Thee

 

Onder de kerstpakket ideeën is thee een grote favoriet. Zeker als je personeel dol is op thee, is het de ideale toevoeging aan het kerstpakket. Je kunt het geheel nog afmaken met mooie mokken of een stijlvolle theepot. Voeg bijvoorbeeld verse gemalen thee toe met een theezeefje, zodat je medewerkers verse thee kunnen zetten. Je kunt je personeel ook een gepersonaliseerde theemok geven in de huisstijl van je bedrijf.

 

Smoothie pakket

 

Wat ook een leuk idee is, is om een smoothie pakket toe te voegen aan het kerstpakket. Hiermee kunnen je medewerkers zelf een gezonde smoothie maken. Voeg diverse groentes en fruitsoorten aan het pakket toe en doe er een leuk smoothie receptenboek bij. Om het pakket compleet te maken, kun je hier ook een blender aan toevoegen.

 

Fruit

 

Waarom zou je niet eens kiezen voor een kerstpakket met fruit? Voeg een mooie fruitmand toe aan het kerstpakket en voeg hier ook andere fruitproducten aan toe. Denk aan fruitsap of ingemaakt fruit, een staafmixer of blender om het fruit te mixen en andere gezonde producten.

 

Culinaire hapjes

 

Met culinaire hapjes in jouw kerstpakket kun je pas echt een verschil maken. Ga voor een pakket met ingrediënten voor verschillende maaltijden en voeg hier een receptenboek aan toe. Je kunt hierbij voor verschillende soorten ingrediënten voor de meest uiteenlopende gerechten kiezen. Denk bijvoorbeeld aan exotische gerechten.

 

Kweekpakket

 

Veel mensen houden ervan om zelf groente te kweken, maar er zijn ook genoeg mensen die hier nog geen kennis mee hebben gemaakt. Hoe leuk is het dan om het kerstpakket vol te stoppen met spullen om eigen groenten te kweken. Denk aan potjes, zaden en grond voor diverse plantjes. Zo kunnen je medewerkers zelf aan de slag met hun eigen groentetuintje.

 

Wij wensen je veel succes met het samenstellen van kerstpakketten.


Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge
Recente reacties

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden